Archived articles in danish language (page 2)

Archive

Nu skal au pairs have mere fri og flere lommepenge

Til sommer 2015 bliver det dyrere for familier at få en au pair til at hjælpe i huset, efter at Folketinget har vedtaget stramninger af au pair-ordningen.

Archive

Familier dropper au pair efter lønstigning: Så meget koster det nu

Danske børnefamilier er tilsyneladende ikke parat til at punge ud med 4.000 kroner om mneden til en filippinsk au pair, der gør rent, stryger tøj og passer børn.

Archive

Så meget koster en au pair

97 procent af de danske au pair-ansatte er kvinder. 81 procent af dem er fra Filippinerne, og 67 af alle bor i Region Hovedstaden, viser tal fra SFI.

Archive

Dobbelt så mange au-pair piger til landet

På få år er antallet af opholdstilladelser til udenlanske au pair-piger fordoblet fra godt 1.000 til ca. 2.000 om året i 2007.

Archive

Au pair-kvinder tier om overgreb

Danskerne bruger au pair piger som lavtlønnede stuepiger, men au pair'ene siger sjældent fra. De er bange for at blive smidt ud af landet.

Archive

Au pair-ordningen appellerer til misbrug

Au pair-piger bliver udnyttet som billig arbejdskraft. Skandaløst, men ikke overraskende, lyder reaktionen fra FOA.

Archive

Gratis at lære Dansk

Skolerne tilknyttet ”De danske sprogcentre” tilbyder gratis danskundervisning på alle niveauer til voksne udlændinge, bl.a. din au pair.

Archive

Danmark strammer regler for au pair

Det ikke længere vil være muligt at blive au pair hos et familiemedlem i Danmark eller hos en værtsfamilie med samme nationalitet som au pairen selv.